Създаване на уебсайтове

1. Уебдизайн, изработване на фирмени уебсайтове

Ние, в реклама агенция Слънчогледи – Бургас, можем да проведем вашата рекламна кампания не само офлайн, чрез изработване на рекламни табели, брошури и други материали, но също и онлайн – чрез изработване на ваш собствен фирмен уебсайт.

Практически всеки съвременен бизнес разполага със собствена интернет страница. Присъствието в интернет е задължително – това е лесен и евтин начин за рекламиране на всякаква бизнес дейност. Всеки бизнес, който не се възползва от огромните възможности на интернет, сам се поставя в губеща позиция.

Интернет кампанията може да струва много, но може да бъде и евтина. Просто за да присъствате в интернет не е необходимо да похарчите огромни суми. Ако става дума за това, да се направи уебсайт тип „визитка“, в който да се опише накратко дейността на фирмата и да се дадат телефони и имейли за контакт, то това може да стане сравнително бързо и евтино. Голяма част от малките и средни бизнеси действително имат нужда точно от такъв уебсайт, те не са настроени да похарчат хиляди евро за изработване на скъп електронен магазин и многомесечна и скъпа оптимизация.

Ние ще създадем вашия уебсайт за малък бизнес в рамките само на няколко дни чрез системата за управление на съдържанието WordPress. Този софтуер има лесен админ-панел, чрез който ще можете да поддържате сайта си без да е необходимо да учите уебдизайн и програмиране.

Ние ще подберем за вас подходящ домейн за вашия фирмен сайт (домейнът е интернет името на сайта), като се съобразим с дейността на вашата фирма. Ще създадем красив и стилен дизайн за вашия фирмен уебсайт. Във вашия сайт, който ще представлява вашата онлайн фирмена визитка, ще създадем няколко страници, които всеки сайт трябва да притежава – начална страница, страница „За нас“, в която се дават сведения за фирмата, страница „Продукти“ или „Услуги“, в които се представя фирмената дейност, страница „Контакт“, на която се разполагат контактните данни. По желание на клиент може да се създадат и различни други страници, като например галерии със снимки, разпределени в няколко категории продукти и услуги и други подобни. Разбира се, за да оформим страниците по ваш вкус и с вашето съдържание, ние трябва да получим от вас снимките, които желаете да присъстват в сайта и текстовото съдържание, което желаете да се разположи на страниците на вашия фирмен уебсайт.

Изработката на подобен сайт-визитка продължава около десет работни дни.

Цената за стандартен бизнес уебсайт (фирмен сайт) с 3 до 8 страници и с до 10 обработени графични изображения, е 400 лева.

2. Оптимизация за търсещи машини по ключови думи и фрази

Ако желаете да бъде направена оптимизация за търсачки на вашия уебсайт (Search Engine Oprimization – SEO), това е по-разтегнат във времето процес и за да постигнете успех ще трябва да се въоръжите с търпение.

Оптимизацията за търсещите машини включва набор от действия и методи, благодарение на които, при търсене по дадени ключови думи, уебсайта се появява в резултатите на търсещите машини на първа страница. Например, при търсене по ключови думи „реклама бургас“ уебсайтът на рекламна агенция Слънчогледи се показва на първа страница в Гугъл.

Оптимизацията е бавен процес, особено при новосъздадени сайтове. Процесът по оптимизацията, за да може даден сайт да се появи на предни позиции в резултатите на търсещите машини по дадени ключови думи, трае месеци и е свързан с писане на голям обем таргетирани текстове, linkbuilding (изграждане на връзки) и други дейности.

Тъй като поради спецификата на различните сайтове и различните ключови думи и фрази времетраенето и цените на оптимизацията на различни сайтове за различни ключови думи доста се различават помежду си, то ако желаете да поръчате оптимизация на вашия сайт по някакви ключови думи и фрази, свържете се с нас, за да обсъдим провеждането на рекламната онлайн кампания, времетраенето и цената на кампанията.